19 mei : Circus in de Zorg

Uitnodiging voor wie belangstelling heeft vanuit de Stichting Vrienden van Heelwijk.

Op zondag 19 mei staat er iets fantastisch te gebeuren!

Voor de bewoners van woon-zorgcentrum Heelwijk treedt het Circus in de Zorg driemaal op. de Stichting Vrienden van Heelwijk organiseert dat vanwege haar 15-jarig bestaan.

Optreden van het circus is vooral gericht op kwetsbare mensen zoals ouderen, mensen met een beperking.
Omdat er nog plaatsen beschikbaar zijn, willen wij mensen waar Dementievriendelijk Bernheze haar activiteiten op richt van harte uitnodigen om een voorstelling van het circus bij te wonen!

De circustent zal opgebouwd worden op het grasveld aan de Mozartlaan in Heesch, naast sporthal de Lindershof. De voorstelling wordt op 3 tijden gegeven en zal ongeveer een drie kwartier duren.

Om de mensen die Dementievriendelijk Bernheze benadert gelegenheid te geven om een kaartje te kopen, vragen wij u hen onderstaande strook in te vullen en door te geven aan bestuursleden van de organiserende stichting Vrienden van Heelwijk op onderstaande tijdstippen op verschillende manieren:
– Inleveren onderstaande strook bij ons in de Pas op woensdag 24 april ’s middags tussen 1 en 4 uur: tegen betaling van 10 euro kunt u een entreekaart kopen.
– Inleveren strook bij ons in de hal van Heelwijk op woensdagen 1, 8 en 15 mei ‘s middags van 1 tot 4 uur ook tegen betaling van 10,- per kaartje.
Middels onderstaand strookje kan voorkeur gegeven worden aan een tijd, echter vol is vol, per voorstelling zijn er een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen u allen op 19 mei te mogen verwelkomen in het circus.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden van Heelwijk

——————————————————————————————————————————————————————-

Ik kom graag naar het circus op 19 mei om:
0 11.00 uur met …. personen
0 13.30 uur met …. personen
0 15.30 uur met …. personen
0 Ik maak graag gebruik van een rolstoelplek.

Stichting Vrienden van Heelwijk