T-Huiz

Geopend in Oss en Den Bosch het T-Huiz!

Wie het fijn heeft thuis, wil daar graag blijven wonen. Ook als dat wat lastiger gaat, bijvoorbeeld door de onvermijdelijke ouderdomskwalen. T-Huiz laat zien dat technologie het makkelijker kan maken om thuis te blijven wonen. Als u dat zelf wilt zien en beleven kunt u binnenkort een bezoek brengen aan één van de twee T-Huiz woningen; een soort ‘showrooms’ met tal van basis- en technologische hulpmiddelen. Er is een T-Huiz in Den Bosch en Oss.

Zo op het eerste oog vallen ze niet op, maar er zijn ruim 70 ‘hulpmiddelen’ in de huizen aanwezig. Onze beheerder of vrijwilligers geven u graag een rondleiding door de woning en geven uitleg over het gemak en comfort van de verschillende soorten producten. Daarbij kunt u alle producten zelf uitproberen. Doe gewoon alsof u T-Huiz bent! U kunt hier een afspraak inplannen via de website van T-Huiz.

U kunt dus op afspraak  een T-Huiz woning bezoeken en zo ervaren hoe technologie u kan ondersteunen om comfortabel zelfstandig te wonen. Er worden zowel toepassingen voor een klein als voor een wat forser budget getoond. T-Huiz is er voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, onafhankelijk van uw zorgverlener. Doel is vooral dat u dankzij de slimme hulpmiddelen zelf de regie houdt over uw leven. T-Huiz toont u de mogelijkheden in een ingerichte woning met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer … net als bij u thuis!

T-Huiz staat voor Technologie-Huiz en wordt uitgesproken als Thuiz. Het is een samenwerking van BrabantWonen, BrabantZorg en het koning Willem I College  en draait om  gebruiksvriendelijke technologie in huis.