Dagbesteding algemeen

Naar onderstaande dagbestedingen kunt u met een Wmo- en WLZ indicatie, deze is te verkrijgen via het Wmo-loket van uw gemeente (klik hier).

Klik op de naam van de dagbesteding voor meer informatie: Zoggelhoeve in Heesch, Ecopoll in Geffen, Bij ons achter in Geffen, De Scharrelboerderij in Oss, De Maalderij in Haren, De Lindenhoeve in Nistelrode en Sint Jozefoord in Nuland.

Brabantzorg heeft ook dagbesteding op diverse locaties o.a. De Sterrebos en Katwijk in Oss, De Wilberthof in Berghem en De Lisse in Uden. Voor dagbesteding van op een zorgboerderij van Brabantzorg klikt u hier.

Brabantzorg biedt ook dagbehandeling voor cliënten met dementie. Hier kunnen cliënten deelnemen met een GZSP indicatie, die wordt aangevraagd bij de ziektekostenverzekeraar van de cliënt en cliënten kunnen deelnemen vanuit een WLZ indicatie. Voor dagbehandeling van Brabantzorg klikt u hier.

De Pas in Heesch (Stichting Samen Heesch) en diverse wijkcentra (o.a. De Haard in de Ruwaard) bieden diverse vrij toegankelijke activiteiten aan. Neem hiervoor contact op met het wijkcentrum van uw keuze.