Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café is een plek waar mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden samen komen voor informatie over dementie en contact met lotgenoten.

Tijdens deze maandelijkse, informele bijeenkomsten krijgt u informatie over dementie en worden er  ideeën en ervaringen uitgewisseld.

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid en verrassende ontmoetingen. U bent van harte welkom en neem vooral iemand mee, dat kan uw geliefde zijn maar ook een vriend, buurvrouw of familielid.

Tijdens ieder Alzheimer Café staat een thema centraal bijvoorbeeld ‘Wat is dementie?’ met als gastspreker een geriater, ‘Mantelzorgers aan het woord’ deze avond delen lotgenoten hun ervaringen en ‘Onbegrepen gedrag’ door een consulente Belevingsgerichte Zorg. Bij ieder thema kunt u rekenen op een deskundige spreker en boeiende discussies in een gemoedelijke sfeer.

Voor iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over dementie is van harte welkom in het Alzheimer Café.

Voor meer informatie over het Alzheimer Café in uw regio over klikt u hier.

Een druk bezocht Alzheimer Café Oss met als onderwerp 'Wat kan technologie voor je betekenen ter ondersteuning om langer veilig thuis te kunnen blijven wonen.' door het T-huiz in Oss.